Tafelpoten en onderstellen

Tafelpoten en onderstellen

De mooiste tafelpoten en onderstellen voor uw tafelblad

Houten tafelpoten geven het tafelblad karakter. Hout creëert van nature een landelijk gevoel bij mensen. Tevens is het eigentijds en kunnen vormen van poten veel doen met de uitstraling. Woodstock biedt de beste kwaliteit houten tafelpoten aan voor de bedrijvenmarkt. Wij zijn alleen actief als leverancier in de bedrijvenmarkt. Dit betekent dat particulieren niet een bestelling kunnen plaatsen bij ons. Stalen onderstellen brengen een robuuste uitstraling.

Stalen onderstellen

Stalen eettafel onderstellen

Naar stalen eettafel onderstellen
Stalen onderstellen

Stalen salontafel onderstellen

Naar stalen salontafel onderstellen
Houten eettafel onderstellen

Houten eettafel onderstellen

Naar houten eettafel onderstellen
Houten poten

Houten poten

Naar houten poten

Uitstekende kwaliteit, en maatwerk. Dit aan zeer lage prijzen!

WoodStock is een organisatie die zich specialiseert in het leveren van diverse eiken, beuken en noten houtenpanelen. Middels ons ordersysteem maakt u desgewenst een keuze uit ons gamma panelen. U kiest op eenvoudige wijze de houtsoort, de samenstelling en tevens afmeting. Dit staat garant voor de hoogste kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

In ons gamma treft u tevens diverse tafels, tafelpoten, keukendeurtjes en toebehoren aan. Wij rekenen u geen onnodige kosten aan voor ons exclusieve maatwerk. Wij rekenen dan ook enkel aan hetgeen u bestelt.

WoodStock is onderdeel van GMdesign

Wij rekenen u lage leveringskosten aan en tevens bieden wij u de mogelijkheid uw bestelling, na levering, bij ons af te komen halen. Onze stock ligt buiten België. Hierdoor profiteert u aan lage houtprijzen, hoge kwaliteit en tevens maatwerk.

Heeft u vragen over onze producten, ons bedrijf of heeft u problemen met inloggen? Contacteer ons: WoodStock - panelen op maat.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

Eindgebruikers kunnen helaas niet op onze website bestellen.

GM design Facebook
FSC