Keukendeurtjes

Keukendeurtjes

Massief eiken keukendeuren

Vlakke deurtjes: Deze deuren hebben binnen in de deur een stalen strip van 50mm hoog x 10mm dik. De stalen strip is afgelakt. Deze strip is onzichtbaar, omdat de buitenste lamellen van 50 mm breed er na het infrezen van de strips, tegen aan worden gelijmd. De strips zitten 100mm uit de boven- en onderkant en 50mm uit de zijkanten. Indien gewenst kunt u deze posities gewijzigd worden.

Kaderdeurtjes: Deze deuren zijn volledig massief. Ook het binnen paneel. Hierdoor krijgt u geen kleurverschil. Ze zijn zodanig professioneel vervaardig dat het binnen paneel ruimte heeft voor werking van het hout. Bij elk model is een technische tekening van het kader. Alles wordt op maat gemaakt.

Toepassingen: Binnendeuren, kastdeuren en keukendeuren.

Kaderdeurtjes

Kaderdeurtjes

Naar kaderdeurtjes
Vlakke deurtjes

Vlakke deurtjes

Naar vlakke deurtjes

Uitstekende kwaliteit, en maatwerk. Dit aan zeer lage prijzen!

WoodStock is een organisatie die zich specialiseert in het leveren van diverse eiken, beuken en noten houtenpanelen. Middels ons ordersysteem maakt u desgewenst een keuze uit ons gamma panelen. U kiest op eenvoudige wijze de houtsoort, de samenstelling en tevens afmeting. Dit staat garant voor de hoogste kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

In ons gamma treft u tevens diverse tafels, tafelpoten, keukendeurtjes en toebehoren aan. Wij rekenen u geen onnodige kosten aan voor ons exclusieve maatwerk. Wij rekenen dan ook enkel aan hetgeen u bestelt.

WoodStock is onderdeel van GMdesign

Wij rekenen u lage leveringskosten aan en tevens bieden wij u de mogelijkheid uw bestelling, na levering, bij ons af te komen halen. Onze stock ligt buiten België. Hierdoor profiteert u aan lage houtprijzen, hoge kwaliteit en tevens maatwerk.

Heeft u vragen over onze producten, ons bedrijf of heeft u problemen met inloggen? Contacteer ons: WoodStock - panelen op maat.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

Eindgebruikers kunnen helaas niet op onze website bestellen.

GM design Facebook
FSC